Davotel levert VoIP centrales van Yeastar. De MyPBX heeft een zeer scherpe prijs/kwaliteits-verhouding. Voor een lage investering heeft u een zeer volwassen centrale in huis.

Gigaset N510 IP Pro

Het N510 IP PRO DECT IP-basisstation biedt geavanceerde mobiele communicatie voor maximaal 6 gebruikers. Op het DECT IP-basisstation kunnen tot 6 handsets worden aangemeld. Hierbij heeft u de keuze uit een groot aanbod van compatibele Gigaset-handsets. Het DECT IP-basisstation ondersteunt tot 6 verschillende VoIP-accounts en telefoonnummers, en is dus de ideale oplossing voor meerdere gebruikers of verschillende lijnen.

Lees meer

MyPBX Soho

VOIP Centrale MyPBX SOHO

De MyPBX SOHO is de volwaardige VoIP centrale voor kleine bedrijven en thuiskantoren, welke beschikt over hybrid technologie (VoIP/ISDN/Analoog). Daarmee is de PBX geschikt voor vele toepassingen zoals bedrijven met meerdere locaties, thuiswerkers en bedrijven tot wel 32 gebruikers. Tevens is de MyPBX bruikbaar met conventionele als moderne technieken.

Lees meer

VoIP Centrale MyPBX U100

De Yeastar MyPBX U100 is een middelgrote telefooncentrale met uitgebreide mogelijkheden.
Zo beschikt deze telefooncentrale over de mogelijkheid om belgroepen, wachtrijen, voicemail extenties, conference rooms en keuzemenu's/IVR's aan te maken. Dit alles via een gebruiksvriendelijke web-interface.
Daarnaast beschikt de telefooncentrale over de standaard mogelijkheden zoals follow-me, doorschakelen, wachtfunctie, DND, T.38 support, etc.
Tevens beschikt de telefooncentrale over een firewall en WAN poort om direct te verbinden met internet.

Lees meer


VoIP Centrale MyPBX U200

De MyPBX U200 is een krachtiger model dat tot 50 gelijktijdige gesprekken afhandelt en tot 200 gebruikers bedient. Dit model ondersteunt PSTN, ISDN BRI lijnen, GSM/UMTS en VoIP netwerken en is voorzien van audio input en output. De MyPBX U200 biedt ongeƫvenaarde prijs-kwaliteit verhouding

Lees meer